Résidences "Ardochamps"Vakantiewoningen Ardennen te huur
Groepsaccommodatie mogelijk voor groepen van 10 tot 24 personen
Warning: Undefined array key "prijslijst" in /customers/8/3/b/ardochamps.com/httpd.www/linkbar.php on line 2 Home > Annulatieverzekering

Alles over anuleren en een speciale annuleringsverzekering voor groepen

Een boeking gemaakt via deze website of telefonisch, is na een akkoord door www.ardochamps.com en na betaling voorschot definitief. Dat wil zeggen dat de reservering direct in ons reserveringssysteem wordt vastgelegd en dat een gemaakte boeking ook niet meer zonder kosten kan worden gewijzigd of geannuleerd.

Annuleren kan alleen met inachtneming van onze annuleringsvoorwaarden en tegen de hiervoor geldende annuleringskosten.

Heb ik een reis en/of annuleringsverzekering nodig?

Een groepsannuleringsverzekering is wel verstandig, tenslotte is bij iedere groep denkbaar dat je moet annuleren omdat er 1 of meer groepsleden iets naars is overkomen. Je kunt deze direct bij de boeking afsluiten door deze aan je boeking toe te voegen tot 7 dagen nadat je de boeking hebt gemaakt.
Klik hier als je deze groepsannuleringsverzekering alsnog wil afsluiten.

Kan ik de reservering annuleren?

Indien je bij ons hebt aangegeven een bepaalde accommodatie te boeken, dan geldt deze toezegging als een definitieve boeking van de desbetreffende accommodatie. Ben je genoodzaakt deze te annuleren? Dan moet je dit schriftelijk aan ons meedelen.

Wat houdt een annuleringsverzekering in?

Als je het uitstapje naar de groepsaccommodatie af meot zeggen of moet afbreken (bijvoorbeeld vanwege ziekte), dan moet je in de meeste gevallen toch de afgesproken huursom betalen. Ook kan het gebeuren dat de vakantie voor een of meerdere personen van de groep niet door kan gaan. In deze situatie biedt de annuleringsverzekering voor groepen en gezelschappen financiële zekerheid. Indien de reden van de annulering onder de dekking valt, wordt het (vooruitbetaalde) bedrag aan je vergoed. Je kunt zowel per persoon of met de hele groep aanspraak maken op de annuleringsverzekering. Wij bieden je de mogelijkheid tot het afsluiten van een speciale Groepsannuleringsverzekering van de Europese Verzekeringen. De kosten hiervoor worden als volgt berekend: 5,5% van de huursom + €3,50 + 21% assurantiebelasting.

Kan ik de geboekte periode nog veranderen?

Heb je de accommodatie al geboekt en wil je de periode verschuiven bij dezelfde accommodatie naar een andere periode? Verschuiven is alleen mogelijk binnen 4 weken na de boeking. Daarna is er sprake van een annulering. Bij annulering verwijzen wij je graag naar de annuleringsvoorwaarden (zie hierboven).